День безпечного Інтернету

Сучасний світ та наше життя майже неможливо уявити без Інтернету, він дає багато інформації та безліч можливостей.
Інтернет може бути прекрасним і корисним засобом для навчання, відпочинку і спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, він теж може бути небезпечним! Діти можуть не усвідомлювати загроз які несе віртуальний простір. Актуальність проблеми безпечного Інтернету потребує постійної та пильної уваги зі сторони батьків та педагогів.
7 лютого наш заклад освіти долучився до відзначення Дня безпечного Інтернету.
Метою проведення Дня безпеки в Інтернеті в нашому закладі є підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі.
В рамках Дня безпечного Інтернету вчмтелем Інформатики нашого закладу Володимиром Рижонко проведено онлайн уроки на тему «Безпечний Інтернет», перегляд та обговорення відеороликів, проведено інтерактивні ігри, а також учні познайомилися з новими цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами.
Тепер наші здобувачі освіти будуть впевненіше почувати себе у всесвітній павутині.
І на завершення хотілося б сказати словами одного з великих сучасників:

“Інтернет, він не зближує. Це скупчення самотності. Ми начебто разом, але кожен один. Ілюзія спілкування, ілюзія дружби, ілюзія життя.” –

Я. Л. Вишневський

Тож поки маєте можливість не промінюйте реальне спілкування з близькими і друзями на віртуал.

/Files/images/Screenshot_41.png

/Files/images/Screenshot_6.png /Files/images/Screenshot_5.png

/Files/images/Screenshot_12.png

Кiлькiсть переглядiв: 23

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.